Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Ε Σ  -  Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Κ.Α.Π.Η.
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΔΕΛΤΑ του ΕΒΡΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΕΙΡΑ
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (Links)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

Η προικισμένη από τη φύση και την ιστορία περιοχή των Φερών επιφυλάσσει σπάνιες εμπειρίες στον φυσιολάτρη επισκέπτη, τον παρατηρητή και φωτογράφο πουλιών, τον ειδικό επιστήμονα και τον μελετητή της Ιστορίας.

Κάντε κλικ για μεγένθυνσηΟι συνεργάτες του Δημοτικού Τουριστικού Κέντρου θα σας ξεναγήσουν στο απέραντο Δέλτα του ποταμού Έβρου. Σε μια οδική διαδρομή παράλληλη με το παρέβριο δάσος ο επισκέπτης θα σαγηνευτεί από την επιβλητική ηρεμία του τοπίου, από το πλήθος και την ποικιλία των πουλιών που φωλιάζουν στους θάμνους και τις καλαμιές του υγρότοπου. Με την παραδοσιακή πλάβα θα Κάντε κλικ για μεγένθυνσηακολουθήσει τα υδάτινα μονοπάτια των φυσικών καναλιών και θα ανοιχτεί στις λιμνοθάλασσες και τα παράλια του πελάγους.

Η Ιστορία ζωντανεύει στο χώρο όπου μόνασε και ενταφιάστηκε ο Ισαάκιος Κομνηνός –στον ναό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, το Καθολικό της Μονής της Βήρας. Στη συνέχεια η πολιτιστική μας διαδρομή συναντά το βυζαντινό υδραγωγείο, τον αρχαιολογικό χώρο του Δορίσκου, το σχεδόν εγκαταλειμμένο χωρίο των Κοίλων.

Κάντε κλικ για μεγένθυνση Στις Φέρες υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης, καθώς και αρκετές ταβέρνες για να γευτούν οι φιλοξενούμενοι τα νόστιμα τοπικά φαγητά.

Από το Δημοτικό Τουριστικό Κέντρο θα ενημερωθείτε υπεύθυνα και διεξοδικά για τα πιο αξιόλογα, επισκέψιμα μέρη του Νομού μας και για τους τρόπους που μπορείτε να τα γνωρίσετε.